YinYang Dance

YinYang Dance - Danseaza cu Bucurie in fiecare zi!
YINYANG DANCE

YinYang Dance este scoala de dans unde inveti Salsa si Bachata. Aici te descoperi, te armonizezi, inveti ceva nou si iti faci prieteni pe viata. Comunitatea de dans este frumoasa, apropiata si plina de veselie.

De ce sa alegi Salsa la YinYang Dance?

Salsa este un dans plin de energie si viata! Este o adevarata savoare pentru ceea ce inseamna dansul social. Se poate dansa la orice varsta, poate sa fie un adevarat stil de viata. Din prima lectie de dans te poti indragosti de Salsa si poate sa devina pasiunea ta. Muzica este complexa, frumoasa, armonioasa. Prin ea poti sa simti ritmul si te poti misca liber/a. Aceasta libertate vine din modul in care te lasi purtat/a de ceea ce este transmis si prin felul in care poti sa le arati celorlalti perspectiva ta! Asadar, este bine de stiut ca dansul te reprezinta prin ceea ce alegi sa exprimi!

De ce sa Alegi Bachata la YinYang Dance?

Bachata este un dans din Republica Dominicana. El este pasional, romantic si apropiat. Asadar, atinge acele laturi ale tale care sunt legate de o zona intima, relationala, de feminitate si de masculinitate. Desigur ca toate acestea sunt valabile si pentru orice alt stil de dans, inclusiv pentru Salsa. Bachata este un stil foarte popular in ultimii ani cu cerere din ce in ce mai mare. Acest lucru se intampla pentru ca este usor de invatat, cu un ritm placut si simplu de identificat. De asemenea placerea de a dansa Bachata este mare, impartasirea acelui moment alaturi de partener de asemenea.

Am Nevoie de Partener/a pentru a Veni la Cursurile de Dans?

Aceasta este o intrebare foarte des pusa de catre cei care doresc sa participe la cursurile de dans. La YinYang Dance si in marea majoritate a scolilor de dans social, acest lucru nu este necesar. Partenerii se schimba de mai multe ori in predare si vei ajunge sa dansezi cu toti cei prezenti la cursul respectiv. In acest mod toata lumea este inclusa in mod egal in dans si se formeaza o comunitate frumoasa, prietenii durabile si un grup care poate sa se distreze mereu impreuna.

Unde pot sa vin la Cursuri?

Cursurile YinYang Dance se desfasoara in zona Izvor, Cismigiu, cu acces usor la mijloacele de transport in comun. Pentru a afla mai multe detalii despre cursuri, pentru a afla raspunsurile la intrebari poti accesa site-ul https://dance.yin-yang.ro/ . De asemenea poti sa dai telefon la numarul 0721.497.982 si o sa primesti informatiile pe care le doresti.

Te invit sa vezi o prima sedinta de dans, unde o sa faci cunostinta cu noi si o sa dansezi Salsa sau Bachata cu energie pozitiva si bucurie. Prima lectie este GRATUITA, din partea noastra. Aici, la YinYang Dance, vei descoperi un nou univers interior!

Dans Salsa Bachata
Hai la dans!

Site principal: https://dance.yin-yang.ro/