YinYang Therapy

YinYang Therapy
YinYang Therapy- Ajutorul de care ai nevoie!

La YinYang Therapy poti sa gasesti ajutor specializat in dezvoltare persoanala, consiliere psihologica, evolutie permanenta. Aici poti sa gasesti ghidul care te sustine in drumul tau si te incurajeaza sa fii cea mai buna versiune a ta chiar acum!

Cand Poti Avea Nevoie de Terapie de Orice Fel?

Poti apela la terapie in multe situatii de viata, unele dintre ele mai grave, altele ce tin doar de usoare nevoi de clarificare sau indeplinire a unor obiective. Psihoterapia poate sa fie folosita atunci cand ai situatii traumatice, care implica atat prezentul, cat si trecutul tau. De asemenea se poate lucra in colaborare cu un psihiatru in situatiile dificile ale unei depresii acute sau anxietati generalizate.

Consilierea psihologica sau consilierea de dezvoltare personala te pot ajuta in situatiile in care doresti sa lamuresti anumite aspecte si sa ajungi sa ai o viata mai implinita, sa te simti mai bine, sa ai mai multe siguranta de sine.

Terapiile alternative, precum terapia prin dans, este folosita in:

  • armonizare si descoperire de sine,
  • in calatorie initiatica profunda si
  • in a regla anumite situatii delicate din subconstient sau din inconstient.

YinYang Therapy Ofera Variante de Consiliere Online?

Da, YinYang Therapy ofera varianta sedintelor de consiliere online. Acestea pot sa fie stabilite de comun acord intre conslier si client si dureaza in jur de 50 de minute. Pentru a afla mai multe despre acestea, se poate vizita site-ul aici: https://therapy.yin-yang.ro/terapie-online/ .

Ce Trebuie Sa Aleg Pentru Situatia Mea?

In functie de ceea ce doresti sa obtii, poti merge pe varianta unei sedinte fata in fata de consliere psihologica sau online, fie pe varianta de dezvoltare personala prin arta sau grup. Arta in sine poate sa fie o alternativa, care iti poate darui elemente de evolutie si armonizare, precum dansul. Pentru a vedea informatii despre YinYang Dance, poti intra pe link-ul urmator: https://yin-yang.ro/yinyang-dance/ sau poti intra direct pe site-ul dedicat dansului aici: https://dance.yin-yang.ro/ . Aici o sa gasesti informatii despre stilurile de dans predate si orarul lor. Nu exista nici un raspuns fix in ceea ce priveste alegerea ta, insa poti sa fii ghidat/a printr-un simplu telefon la 0721.497.982.

Site Principal: https://therapy.yin-yang.ro/

Lasă un răspuns